Friday, May 27, 2011

Ingat dok dalam gua ni sebulan best ke?

Giler serabot !

Memang confirm, UNISEL memang takde internet for the whole sem. Tak sanggup nak fikir mcm mane gaye internet tuk sem depan. Tak paham betul nasib diri sendiri dengan internet neh macam mane... Dah la UNISEL memang takde internet, bile balik Taiping dua minggu lepas... umah pun takde internet. Tak kejam ke namenye tu? Pehal ntah.. Asal lepas hujan lebat je, internet terus takde for few days. Astro pun tak dahsyat macam neh.

Kalau nak kire,
banyak jgk bende yg nak kne complaint sepanjang dok dalam gua neh...

Event yang paling best, "Go Green" Campaign yg dianjurkn oleh Kelab Penyayang haritu. Serius tak sangka boleh jugak kitorang pull it off dalam mase seminggu. Lega! Tapi mase tu, otak memang toksah ckp la.... Tunggang-langgang sume bende. Mase tu la nk kne hafal notes tuk test, assignment rhetorical analysis tu kne hantar...and mood yg penuh ngan ombak sampaikan terpaksa lari dari UNISEL tuk sementara waktu. *naseb baik mr. kekasih hati tu sanggup datang jgk tuk tolong culik tunang dia neh keluar dari UNISEL* Ehem, ehem... Terima kasih ye sayang. Tapi gune duit kawen tuk beli Netherland Dwarf tu... err.. err... tak nak approve... nak marah. Tapi... haish... saba jela. Saye kan memahami orgnye... Hahahaha.

So, so... rasenye takat ni dulu kot nak komplein. Nanti lenkali tambah lagi. Bosan tgk entri blog neh x bergerak. Nanti lenkali letak entri yg lebih informasi dan berguna dan berfaedah dan... dan... ntah. Tapi tu la, since diri sendiri tgh dok dalam gua skrg... memang jgn expect entri baru dlm mse yg trdekat neh la eh...


p/s: Untung jgk bile mama dah pandai tgk wayang sekarang... Ad jgk la org nk sponsor tgk Nur Kasih the Movie. :)

3 comments:

ika said...

hahah !! smpai sudah laa tenet xde.. its getting worst bile line celcom pon x behave !!~ hahha

d'Fedrin said...

tau xpe !

sume bende pun x behave..
meja pun xnk behave...
hahahaha... :p

ika said...

"mejar" tu mmg xreti behave !!~ wakaka