Monday, September 13, 2010

Ramadhan Episod 2

Okeh. Kali ni upditasi dari episod bertarikh 5 September 2010. Episod kali ni tak melibatkan nyanyian birthday sepanjang hari mcm kt Mr.Jack tu tapi lebih kepada makanan yg sedap yg kat bawah ni.


hoyeh ! Pasta Classic Carbonara ! Sedap.
Tapi cik penulis blog x brape minat mkn mende cheezy2 masam neh.
Jadi mkn pasta ni xdela smpai masuk tahap melantak mcm time mkn Nasi Goreng USA.


oh ye... lokasi berbuka puasa yg bertuah sbb trpilih masuk blog adalah.... 
Italiannies, One Utama.


Ni cik penulis blog dgn rakannya Shiqa.


Ni pulak lagi dua orang rakan yg turut menyertai majlis.
Cuna dan Nadiah.

Ader lagi sorang sbnrnye, Arvin. Tp sorry la, cik penulis blog xde gmbr anda. hehehe.


Pade hari yg same jugak, cik penulis blog dan rakan2 sempat buat marathon tgk cite King of Fighter dgn Step Up 3D kt GSC. Tp tu la... Hari ni jugak la saksi cik penulis blog termimpi2 baju Forever 21 yg sgt sgt sgt la comel tuh... Waaa... Lau bkn sbb nk jimat duit sempena nk brtunang neh, dah lama dah cekau baju tu. Harga rm100 + sehelai pun cik penulis blog x kire... *err.. ni natijah jd shopaholic yer*

Ngee ~

3 comments:

♥ alya♥ said...

kite pun buke pose dkt cni aritu. tapi with my sis in law. kat the garden. best!

~HumairaH~ said...

ct penah makan situ jugk.. cedep a..

d'Fedrin said...

alya ; tau xpe. actually nana bru first time je masuk kedai ala2 grand mcm neh.. hahaha.

iti ; sedap2. iti makan ape? :D