Wednesday, September 15, 2010

Selamat Hari Raya !

Rasenye belum terlambat lagi kot untuk ucapkan Selamat Hari Raya kepada semua. Cik penulis blog neh sangatla busy smpai blog kesayangan pn boleh berhabuk. Tp kn, nk bgtau jgk ni.. *update secara lintas langsung dari hati* raye taun ni sgt sgt sgt la best ! Cik penulis blog selamat menjejakkn kaki di Taiping yg memegang honor sbg kampung halaman cik penulis blog pada hari Rabu, 8 September 2010 kira2 jam 3.00 ptg. Sebaik je letak beg dlm bilik, cik penulis blog dikerah untuk mengemas rumah dan pada malam harinya, mem'volunteer'kn diri untuk buat kuih raya. Serius ! Sedey tgk kt umah xde kuih raya. Maklumla, cik penulis blog anak tunggal perempuan. So, kalau cik penulis blog x buat kuih, mmg xde la. Mama cik penulis blog dah cukup busy kemas rumah segala. *mentang2 la raye taun ni banyak tetamu istimewa nk dtg.* 


Bersama keluarga di pagi raya.
Oh ye, kaler baju cik penulis blog x sama sbb x g shopping raye pn !
Uwaaa... busy sgt. tp xpe, untuk menyedapkkn hati...
Cik penulis blog dengan bangganya menyebarkan berita bahawa,
cik penulis blog cucu istimewa untuk raya taun ni. muahahaha.


Gmbr bersama sepupu segala... 
Kelaka giler mase ni sbb masing2 pose ala2 nk nasyid.





Antara gambar2 menarik di hari raya. 
Kalau masa kecik2 dulu asyik fikir duit raya je bile berjalan raye.
Tp sekarang fikir nak bergambar je. Ngee ~


Lastly, gmbr ni saje je nk promote cucu istimewa 
merangkap cik penulis blog sendiri.
Muahahahaha... ^_^

Kenapa raye taun ni best? Sebab dy meriah. Pastu banyak gambar raye and nervous org dtg merisik. Hahaha. Raye kedua pegi rumah Cuna. Mase pegi beraya kt rumah En. Kekasih Hati pun best jugak. 

Cmne pulak la gaye raya taun depan kn?

2 comments:

Hairil Rizal said...

Nana di risik ke?

Unit risikan mana la tu ye...

hehe!

d'Fedrin said...

unit risikan dari ipoh...
hehe... :)