Friday, October 1, 2010

pengakuan.

tau blog ni dah semakin menjiwang. walaupun wujud blog bridezilla utk tujuan tu, jari ni tetap jugak taip ayt2 lovey duvey segala. banyak kali dah cuba niat nak tulis bende2 biase, tp idea mcm x nak kua sbb otak penuh dgn En. Kekasih Hati je. ader jugak usha2, blogwalk konon2 nak belajar... dlm erti kata lain, nak alih fokus fikiran sbnrnye... tp alih2 blogwalk kt blog bride-to-be lak... hahaha. so fokus fikiran pun patah balik kt En. Kekasih Hati.

cmne eh?
saya tak pandai nak tulis style cool hatkor mcm blog resakse.
saya jugak tak pandai nak reka ayat cantik2 mcm blog words left unspoken.
saya xde pun gadget best nak tgkp gmbr cantik2 ganti menaip mcm blog philosophy meets art

tapi nak jugak tulis blog bg nampak style bile bace. hahaha.
jeles sbb blog diorang style... :)
____________________________________________________________________

okeh... cukup pasal blog. Ni bru nak buat pengakuan sbnar.

"Keinginan untuk kembali shopping sangatla membuak-buak sekarang."

Err.... hati dah mule niat neh. Dulu puasa shopping sbb nk buat baju tunang punye pasal, tp skrg dah beli da. tinggal nk tunggu fitting jer. Oleh itu... sekarang... dalam fikiran... I need new blouses, jeans, cardi and shoes. Masih lagi termimpi2 blouse Forever 21. Tiap2 kali nak keluar rumah terbayang Summit punyer new arrival high heels... ader satu yg ala2 snakeskin tu mmg style.. 

Lagipun, peluang tuk g shopping tu ngah terbayang2 kt mata neh... tinggal tggu En. Kekasih Hati balik dan voila ! hello new shoes, jeans and blouse ! hehehe. Plus, nak kena g cari kemeja dgn En. Kekasih Hati utk dy pakai masa engagement nnt. Last time kemeja magenta En. Kekasih Hati beli kt SEED so this time mcm nk usha kt G2000. hmm... design kemeja diorang cm best. Hehehe. mule berkenan ngan design diorang mase big bro beli kemeja utk convo dy ritu... 

dan.... yg paling x saba... nk shopping tuk neh...

nak beli engagement ring !

 *gmbr ni teaser je*
ni gmbr dgn En. Kekasih Hati
mse g cari cincin tanda tuk merisik hari tu.

ngee ~ 
can't wait for it.

*grinning with wide blinking eyes*

3 comments:

Hairil Rizal said...

Hari bersejarah tu dah dekat la ek?
Cool, cool.. one step at at time ya!

d'Fedrin said...

xdela dekat sgt pun kot..
lg 3 bulan...

harap2 sume berjalan lancar.. :)

Sly Nolan said...

eley~ da mmg jiwa jiwang.. nak wat cane~