Friday, November 26, 2010

Nak tau beza lame dengan cool?

*Quick update sebelum g mencari dinner.*

Bukan susah nak beza lame dengan cool... Tak percaye?
Macam ni...

  • Lame bile bangun awal pagi lepas tu pegi library.
  • Cool bile tido sepanjang hari sampai pening kepala bile bangun. 
  • Lame bile asyik minat fanatik segala kat artis2.
  • Cool bile minat diri sendiri karaoke dalam toilet sambil mandi.
  • Lame bile asyik promote ak pandai masak segala konon bakal isteri mithali.
  • Cool bile senyap2 golek2 nampak mcm ular sawa tapi bile masak power giler.
  • Lame bile bile promote diri  konon2 trendy habes beli barang jenama segala. *siap bgtau harga, hahaha.* 
  •  Cool bile senyap2 je g shopping. Tau2 duit habis sbb barang jenama mahal sgt.
  • Lame bile kau pelajar biase buat2 gaya mcm wakil MPP. Sibuk sana sini.
  • Cool bile ko rilek je hang out dengan membe2. Tup tup dokumen segala da siap submit. *takde sape tau bile ko buat dokumen tu.*



Da la.. tak tau dah nak tulis mcm mane lg. Diri sendiri mestila tergolong kat label COOL tu walaupun definisi dy adalah repekan semata-mata. Hehehe. Dah lapar dah... Nak out blog pas tu say Hello! to dinner.. :)

5 comments:

bLaCkPeArL Co. said...

bior btol ko tergolong dlm kategori cool??
**musykil giler
hahaha...

Ari said...

Orang cool takkan claim diri dia cool,hot,cantik,comel etc etc. Huhu!

Btw, nak panggil nama awak apa ye? Senang sikit nak panggil and letak nama dalam Perempuan Simpanan saya.

:)

d'Fedrin said...

fadhlul ; hahaha... xfaham mksud trsembunyi ye? ak x cool la mksdnyer.. ko tgkla definisi cool yg ak tulis tu mcm mane.. tido smpai ke ptg segala... xke dahsyat tu.. ayt ak tu ayt sarkaastik semata2.. hehehe.. :D

Ari ; yep2. org cool xkn claim diri dy cool. tp yg tu definisi sebenar cool la. yg I tulis tu definisi cool versi sarkastik kt diri sendiri.. hahaha.. U boleh panggil I Nana... :p

bLaCkPeArL Co. said...

hahahha...
ak tau dah...
sje nk komen cm2...

d'Fedrin said...

da agak da..
mcm pelik je kalau kau x tau.. :p