Saturday, July 10, 2010

sukehati la nk excited !

Kenapa me nk engagement me bermakna ?

1. Sbb hari tu adalah hari birthday me jgk (sbb tu la ad majlis potong kek lepas sarung cincin).
2. Me adalah satu2nya anak prmpuan so pas me, xkn ad majlis brtunang kt umah dah sbb bile smpai time abang n adik me nk brtunang, kitorang just bwk cincin g umah pihak pmpuan.
3. Mr. HeartGardenias adlah satu2nya anak laki. So me nak family dy puas ati bile diorang dtg tuk sarung cincin nnt sbb lepas ni diorang xkn ad peluang tuk sarung cincin bakal menantu prmpuan lg.

So antara bnde2 laen yg me nk ad jgk (slain kek dlm post yg lepas) mse hari engagement tu adalah ;

baju tunang yg ala2 mcm ni... cantek... *berangan lg la cmni*
(gmbr dri Ini Perempuan Jujur nyer blogspot)

mini pelamin tuk time sarung cincin n tgkp gmbr ngan kwn2 nnt ^_^
pelamin by TakTeh Bridal Gallery

hahaha... masih lg dlm survey tuk dptkn baju tunang n pelamin yg sesuai... bakal melayang me nyer duit cmni... tp xpe.. impian nyer pasal... ^_^


be my wonderwall ; will you ?

4 comments:

Chan said...

wow. congratulations! =D

d'Fedrin said...

thanks...

*with a big grin !*

^___^

aLyaa hUsNa said...

da nk tunang ke?congratez..awl ek..hehe

d'Fedrin said...

hehehe...
thanks..

awl la kot..
org lamar awl..
kite ok kn jela..

^__^

p/s: org nk tggu turn k.alyaa lak..