Monday, August 9, 2010

I.ain't.affected.by.Harmless.Flirt

Tak paham. Serius banyak kali fikir pun still tak paham. Sbb diorang tipikal ? Maybe... What's with the flirt ? Serius susah sangat ke nak paham bile ckp kawan je... Sebab tu skrg dah benci nk online messenger. Jgn harap nk jejak kaki masuk room wlaupun rindu nk buat perangai kecoh.

Bile cakap pasal nature chatters, diorang mmg xkn lari dari perangai cheesy harmless flirt tu. Wat la surgery macam mana pun kalau dah namenye penyakit dtg dri hati mcm liver sclerosis, selain wat transplant mmg xkn ade ubat punye. Kenapa tak boleh be lame ckp pasal weather ? Tak pun lau nk ckp pasal skate, rock climbing or even cars... Boleh terima... Serius boleh terima.

Nampak macam kepala da tercemar dgn hydrocloric acid... dah pesan dah jgn panggil ikut suka2 hati tp nk buat mcm mana. Banyak2 kali curah natrium benzoat pn xde effect. Tak jd neutral jgk. Mungkin salah rumusan tp tak berapa nk kisah la... Sah ni mesti sbb kepala diorang dah tak ikut syllabus.


I ain't affected by harmless flirt.
'Cause this damsel in distress is already saved by her knight in a shining armor.

.

2 comments:

Chan said...

ala ok la tuh. at least ko taw yg saham ko still tinggi lg kan? =)

d'Fedrin said...

hahaha...
ak x penah expect diri ak ader saham pn...

but still..
tol jgk la tu ap ko ckp...

;p