Friday, August 27, 2010

Nuffnang Cool !

Siapa tak tahu Nuffnang ? Nuffy comel tu. Rasenyer semua orang yg menceburi dunia blogging ni mesti tau pasal Nuffnang *Asia Pacific's First Blog Advertising Community*. Hehehe... Kalau nak tahu, dulu malas nak letak Nuffnang semua ni... Tetibe start 18hb August hari tu, terdetik pulak nk daftar jd nuffnangers. Kalau nak ikutkan, baru 9 hari yang lepas. Yg best nyer, semenjak jd nuffnangers semangat nk update dan berdedikasi kt blog bertambah... Resultnyer....


Dulu nak dapat 10 unique visitor (UV) sehari pn merangkak. Sekarang *sejak bertambah dedikasi* chart neh nmpk comel je di mata... Hahaha. Ader tinggi ader rendah... Yg tengah2 pn ader... :D


Macam tak percaya, dedikasi dalam masa seminggu berjaya membuatkn dari merangkak nk dptkn 10 org pelawat blog neh kepada 50+ people sehari. Chart kt atas ni tunjukkn dari 12am smpaila 4pm hari ni dah ader 51 pelawat. Tak sabar nak tunggu result untuk 24hours. Harap2 prestasi mcm ni dpt dilipat gandakan untuk masa akan datang. Bertambah2 berdedikasi la mcm ni. Great ! :)

*Terima Kasih Nuffnang sbb buat diri sendiri jd dedikasi*



UPDATED
Jumlah keseluruhan mencapai 75 unique visitor.

3 comments:

Hairil Rizal said...

Gitulah.. mmg kena rajin. Dulu Warlord pun mcm nana gak. Bila dah rajin BW dan leave comments kat blog lain, skrg dapat lah close to 200 UV hari hari.

zida said...

congrates :)

d'Fedrin said...

warlord ; wah... warlord lg best... sehari 200... xpe2.. boleh dijadikn idola neh... :D

zida ; thanks. :)